Post by bestgejackvedi on Feb 16, 2022 13:50:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Igra kuhanja Manija djevojke ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Igra kuhanja Manija djevojke IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo kristala ▞▞▞
▞▞▞ Igra kuhanja Manija djevojke 2022 version ▞▞▞
5 zvjezdica Uživao sam koristeći ovu aplikaciju
Sviđa mi se, zanimljivo je, ali kupaca je puno i vrlo je brzo.
Ova igra je zanimljiva za igranje. Sviđa mi se njegova grafika i korisnički priručnik. Predložit ću ovu igru kuhanja svim svojim prijateljima.
Sviđa mi se igra, tako je cool, ali morate napraviti nove kuhinje
Morate platiti za robu
Što je tosssssssßsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
சமையல் விளையாட்டு வெறி பெண்கள் உருவகப்படுத்துதல் ujsr
Kookspel Mania meisjes Simulatie eem
Odvratna igra nemojte je učitavati
Zahvaliti
U redu je proći vrijeme
Ne mogu ići na sljedeći svijet i završio sam sve razine zašto
Drazesno je ...
Mrzim igru
Sviđa mi se igra 👍
Ova aplikacija je najbolja igra za igranje kao da ste u restoranu. Stvarno je nevjerojatna igra za igranje s kuhinjom i pripremanjem hrane, kuhanjem. ovo moram probati
Gra gotowania Mania Dziewczyny Symulacyjne hiu
To je super igra koja je ovisna, stvarno je volim /😍 jedina stvar koja je problem je to što svaki put kada vam daju besplatne dragulje natjeraju vas da nadogradite kuhinju, to se neće ispasti osim ako niste nadogradili kuhinju. Osim toga, to je nevjerojatna igra i drugačija je jer zapravo netko servira..........
Vrlo je zanimljiva igra, ali razine 1,2,3 su vrlo jednostavne, ali nakon toga razine postaju teške i funkcije su prekrasne. Ova igra je najbolja za korištenje za esely....
Volim ovu igru, pomaže mi kada sam tužan
Hra na vaření Mánie Dívky Simulátory xlui
Igra se smrzava na svim razinama zašto nisam stigao daleko Morao sam ponovno pokrenuti nekoliko puta
Mislim da će to biti dobra aplikacija, probat ću i vidjeti. dao sam tri zvjezdice jer sada idem igrati
Svidjelo mi se, ali razina postaje sve teža
Igra je lijepa samo nekoliko problema treba riješiti i to je sve. Ali neki od vas ljudi moraju prestati pretjerivati s vašim recenzijama. Mislim napraviti igru nije tako jednostavno i što ako igra ima svojih problema, uvjeravam vas da ne postoji igra na svijetu koja je savršena. pa ako ova igra nije dovoljno dobra onda se samo opusti i napravi vlastitu igru za vlastitu zabavu, OK?.
Zanimljivo je, ali dat ću komentare ako ipak nađem probleme. Upravo sam preuzeo igru
Ovo je najbolja igra kuhanja za igranje. Možete kuhati više jela i predmeta s iskusnim kuharom. Ima glatke kontrole i prekrasne značajke. Jednostavan za instalaciju i igranje.
Potrebno je dosta vremena za instalaciju
hehe
Cool je 😎
Najbolja igra kuhanja koju sam ikad igrao. Ova igra je vrlo korisna u podučavanju vaše djece o kućanskim poslovima. Ova igra radi glatko i može se igrati na niskoj bateriji.
Sviđa mi se ova igra
Dobro je, ali ne mogu otvoriti sljedeći restoran iako sam završio trenutnu misiju
Mrzim ovu igru
Hidden Objects - Dark City: London Pakikipagsapalaran hon
Sjajno 👍👍👍👍 💕 ova igra Tako cool 🥰🥰😎 ali prebrzo i kupci se brzo ljute i ne želim završiti igru i vidjeti bilo kakav problem kao što je odgađanje sljedeće trgovine
Volite igru
Ova igra je tako lijepa da mi se sviđa
Kuhanjemanija.hrana. Super hrana super igra.mynaemis.k.shalini
To je tako zabavna aplikacija. Igra je vrlo zabavna. Razine nisu preteške. Grafika je prilično dobra. Svakako preporučam.
To je dobra igra
Mrzim ovu igru. Uvijek ne uspijevam jer se kupac ne pojavi odmah!
Tražite više od osjećaja za odrasle, ali izvrsno za djecu
Igra je jednostavno fenomenalna
Lijepa i laka igra
Pa lijepa je igra
Najbolja chef igra Sviđa mi se
Manija kuhanja je prava igra i lijepa
Ova igra je ok!