Post by bestgejackvedi on Feb 16, 2022 13:43:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מטבעות אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
אוקי המשחק צריך להוסיף איזושהי וריאציה
מיקרועסקאות מהנות וממכרות אך מעצבנות
Crab War: Idle Swarm Evolution Kalandjátékok vsrf
אוהב אבל אני צריך עוד צמחים
אני מאוד אוהב את המשחק אין לו הרבה תוספות. אבל הלוואי שהיה ספר שהוא כמו מילון של הזומבים והצמחים אז אני מדרג 4 כוכבים.
הצמח כולו חסר ומשחזרים חזרה לרמה 1.. מאוכזב
זה משעשע אבל החיסרון הוא שזה מאפס את רמות המיזוג שלי בכל פעם שאני סוגר את המשחק. יהיו לי 3 צמחים ברמה 8 ו-3 צמחים ברמה 7 אבל אחרי שנסגרתי מהמשחק ופתחתי אותו שוב, כל מה שיש לי הם רמות 3 ו-4. סופר מעצבן.
נהניתי מאוד מהמשחק הזה עד שהגעתי לפרק 4 שלב 39! למעשה סיימתי את שלב 39 כנראה יותר מ-100 פעמים ולא התקדמתי לשלב הבא. אני מוכן להסיר את ההתקנה של המשחק אם הם לא יסיימו את פרק 5, מה שגורם ל"בקרוב", ולאפשר למשחק להתקדם. למי ששוקל את המשחק הזה, הייתי מדלג עליו.
מזדקן ממש מהר וזה פשוט די מאכזב
יש באג במתנה יומית לתגמול. אם אני תובע את זה, זה מתקשה וצריך להפעיל מחדש את המשחק כך שהתגמולים נעלמו ולא יכול לתבוע את זה שוב. בבקשה תקן את זה. צריך להשתפר. תודה
המשחק הזה כמו צמחים נגד זומבי😄
אני אוהב את המשחק הזה אני משחק את זה במכונית, במעון, בבית בכל מקום שאני הולך אני מדרג את זה בחמישה כוכבים
לא לא יהנה לשחק במשחק הזה מכיוון שתבזבז את כל זמנך בצפייה במודעות האלה
צמחי מיזוג נחמדים אני תמיד נהנה מהמשחק הזה.. אוהב את זה.("
Merge Plants – Monster Defense Arcade kjna
שלוק משעמם.
מה קרה למשחק הזה.. אתמול בלילה יש לי את הצמח lvl.36 שלי וצמחי lvl.30S אחרים... אבל כשאני פותח את המשחק שלי הבוקר איבדתי את כולם.. הוא נעלם... מה קרה? תקן את זה בבקשה בהקדם האפשרי!!!
Merge Plants – Monster Defense Arkadne igre cjwf
אני לא אוהב את זה זה כמו קרע בצמחים נגד זומבים אני ממליץ לשחק בצמחים נגד זומבים במקום
Merge Plants – Monster Defense Árkádjátékok gfd
המשחק טוב אני אוהב את זה
סיימתי לשחק..ללא עדכונים..רק 3 כוכבים להנאת המשחק..
זה מבאס זה קרע של pbs והוא משתמש ב-pvz battle for neaiber hood bad grammer 1 star
התחיל כיף...כבר לא כל כך. כבד במיוחד...הקדיש יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק.
המון פרסומות! זה משחק מהנה אבל באמת יכול להשתמש בו יותר בכל מה שצריך לעשות. אבל הפרסומות פשוט קטלניות!
משחק טוב. 😇🙂🙃
זה המשחק הכי אהוב עלי בעונה אז כן יש בו צמחים והצמחים הגנו על הזרע וכשהבוס בא הם תוקפים אותו אז כן 10 מתוך 10. אוקיי מי שמכין את זה אני תומך בך וחשבתי על זה במשך אתה אז כן אני מעריץ אותך ואני מבטיח לך שאני אהיה שם בשבילך ותודה רבה לך על המשחק ואיזה משחקים אתה עושה אני תומך בך ובתגובה שלך להיות חלק מהצוות הזה הרבה יותר מאשר אפשרי שנוכל לתת ביי 👋❤️❤️❤️❤️❤️
חצ'ארה
אני מאוד נהניתי מהמשחק הזה, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לקרוס במסך 'התגמול היומי' שאתה צריך לעבור. אין כפתור 'צעד אחד אחורה'. רק הקפאה. אני משחק בסמסונג גלקסי S8. אנא עזור!
בבקשה אל תראה משחק פרסום מיני יש לי בעיה גדולה עם זה, אפילו אני חושב למחוק את המשחק הזה בגלל פרסום רע לילד
אני מוחק משחקים שמכריחים אותי לצפות בפרסומות ללא פרס ☺️ לך ולמשחק שלך ולכל המשחקים שעוסקים רק בכסף
מיזוג רוצה שאהיה במשרה חלקית ולא אהיה במקום השישי עד אז. אני לא בטוח שאני יכול לעשות את זה כדי לעזור לך בכל דרך שאוכל לעזור לך לקבוע את דעתך לגבי הדברים שאתה עושה בחייך יגרום לך להרגיש טוב ואתה לא האדם היחיד שנמצא בחייך שיהיה הדבר הכי חשוב לעצמך כפי שאתה כרגע שאתה יכול לעשות את חייך קשים יותר ויותר מאי פעם לאחרים כי אתה צודק ו אתה זר לי כל כך הרבה אהבה ואהבה
שַׂמֵחַ
אין עדכון למפעל הבא. עדכנתי פעמיים. עצירת צמח מפלס עד 60.
משחק נהדר, אבל מחכה לצמחים חדשים .. היה לי כל כך משעמם, הכנתי סט שלם של lvl 60 חחח Ps: אין דרך לשמור נתוני משחק? אין google play משחקים, אין מדיה חברתית, שום דבר?
למה שלב 2 לא שיחק? אין הדרכה איך לשחק
אני ילד אז בבקשה אל תתנו לקללות ללכת לאסור את זה): המשחק היה נהדר אבל הגילוח בביקורות הוא רע לילדים (); אבל משחק טוב אהבתי אותו (:
Merge Plants – Monster Defense Arkada tzy
מודעות, מודעות, ואז עוד מודעות. אני מבין שהמפתחים מקבלים כסף מפרסומות, אבל לא עוברות 5 שניות שבהן אין מודעה. ואם לא תלחצו על המודעות לחיזוקים תקבלו מודעה ממיזוג מפעלים.
אז כיף לערבב צמחים וליצור רמה חדשה של צמחים עד 60