Post by bestgejackvedi on Feb 16, 2022 13:38:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Çetrefilli Süper Koşu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Çetrefilli Süper Koşu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok anahtarı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Çetrefilli Süper Koşu 2022 version ▞▞▞
Her seferinde önce ve telefonumu yeniden başlattıktan sonra yıldıza bir bc oy veririm ve wifi ve verilerim var, ikisini de denedim ama çok gecikiyor
Bu en iyi Oyun, yolumda olanla başlamak gibiydi ve seviyorum Oyun her yıl en iyi zamandır ve Oyun oturan oyundur ve O herhangi bir sorunuz varsa, ne zaman bana bildirin senin için yaptığın hazır
(Hata Kodu: 101104) Video linki kirilmissa sol taraftaki Alternatifler butonuna ... Super dizidi beyenerek izleyirik umarız tez bitmez; asli: 5 fragman cok
Çok fazla reklam ve oyun gecikmesi çalışmıyor
STAR: Super Tricky Amazing Run આર્કેડ dsys
Bir sürü dış görünüm var ve hepsi o kadar sevimli ve benzersiz ki birçok oyuncu görebilirsiniz ve kimseyle konuşmak zorunda değilsiniz ama benim için en kolay olanında en sevdiğim, yapmanız gereken yer. boşluklara ve engelli parkurlara sığdır ama benim için zor olan taç bir oh evet ve biraz daha seviye alabilir misin lütfen ve yine de çok havalı olacak karakterlere benzer hikayeler ekleyebilir misin tüm istediğim bu oyununu sevdiğimi söyle
Şimdiye kadarki en kötü oyun, bir sürü reklam çıkıyor ve beni şimdiye kadarki en kötü oyundan çıkarmaya devam ediyorum😠😠😠😠
gününe hakkıyla inanıp güzel işler yaparsa, onlar için hiçbir korku ... şan tuğralı gümüşler, Yıldız porselen fabri -.
Lütfen taç oyununu kaldırır mısın lütfen
OYUN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ ABI YÜKLEMEYIN YAA VALLA BAZI BÖLÜMLER HIÇ GEÇİLMİYOR YA BARI YAPACAKTINIZ ADAM GIBI BÖLÜM YAPIN YAA OYUNU İYİCE BOKA SARMIŞSINIZ YAA VALLA YÜKLEMEYİN TAVSIYE ETMİYORUMLAR BENAL YÜKLEDİĞİ
Pegasus Yayınları Gizli Tarih Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
oyun çok reklam içeriyor ve kasıyorda
Güzel ama arkadaş olamıyor reklamız sonra konuşalım amayo yani üzerinde dilek edin bence tavsiye ederim
Çok fazla reklam ve kontrol edilmesi zor!!!
Bu oyun çoooooooook güzel nasıl diyim yani zaten faal çocuklar paralı bir oyun isteyenler için çok güzel ama bir sorun var çok reklam var ondan 1 puan kırm
Bu harika bir oyun ama bir seviye ile işiniz bittiğinde veya bir seviyeyi yeniden yaptığınızda, bir syco(pishico) ile hiç konuştunuz mu diyen bir uygulama açılır ve bu muhtemelen bir takip uygulamasından nefret ediyorum ve her zaman açılır, uygulamayı indirmeyin !!!
Oyunu Güz Güya çakmasını bilmeyen yoktur. Neyse, yeri az harita var ve bita açılmıyor. Bilmiyorum sizin mi ama o haritadan önce... Oyun donuyo. Bide botlarla oynuyoruz. Hepside aptal. Çok oyunculu olsa daha çok indirilir. Bide az skin var ve yüz şekli var. Sonraki güncellemelerle daha fazla harita, cilt ve yüz gelir bence. Neyse yukarı çıksın diye biraz boş:jzvsjsjsgsksoajavhqo29w72yeyeu92w9uwj10q0w8wuwus666w6wyw910wjwho10w9wuegejwksossgbsnanakapa9187ww
İyi değil
Meyve şutuna gidin ve son kısımdayım ve sonra oyun karakterimi hareket ettirmeme izin vermemeye karar veriyor! sürtük! Ve taç, kişi 69 mil uzaktaysa, 1 saniye olduğunda, 69 mil uzaktaki adama tacımı kaybediyorum. Diğer turlar tamam
Sonbaharı kopyaladınız beyler
Çok kötü oyun statüsünde olmayankar yani faiz var yüklemeyin
Beholder 2 Lite Aventura ygxh
Oyun harika arkadaşlar botlarla botlarla hiçbilmezsiniz sadece parkour ama botlarla işte ve nasıl ben parkurda duşunce geçtiniz diyo ya ben düştüm hani nasıl kazandım çok sıkıcı bunu indiriceginize (TOGETHER) indir onda parkour,balıktutma, pizza, zombi, falan baya şey var ve cok keyifli boyle boş oyunlarla zaman harcamayın
Bu oyunu seviyorum! Ancak artık oynamak istediğiniz oyunu seçememeniz biraz hayal kırıklığı yaratıyor.. Lütfen bir sonraki güncelleme için düzeltin!
Çok tavsiye etmem pass i bile sakinler haritalar ayni menu ayni kaybetme ekrani ayni bu oyun yerine Stramble Guys indir oda cakma bi oyun ama daha iyi hem düşmek çocuklar mobillerede gelcek indirmeyin bu oyunu asiri kotu
Bu GERÇEKTEN Şirin bir oyun ama 2 nedenden dolayı sadece 3 yıldız verdim. 1) Sizi reklam izlemeye zorlar ve bu nedenle oyun süresinin yarısı reklamlarla spamlanmak için harcanır. 2) Dokunmatik ekranınızın hassasiyetine çok fazla bağlı olduğundan, bazı telefonlar için oynanamaz hale gelir. Bu iyi grafiklere sahip iyi bir oyun ama bu sorunlar oyunu mahvediyor. Yaratıcılar düzeltirse 5 yıldız ve daha iyi bir inceleme yapacağım. Teşekkürler. 🙂
Bu oyun havalı, güzel ve eğlenceli ama neden 3 yıldız veriyorum ki oyuncuların bot olduğunu söylemem yeterli
スター: 超トリッキーラン アーケード uzv
Gerçekten eğlenceli bir oyun ama ne zaman bir sonraki oyunu oynasam reklamlar geliyor ve bu yüzden dört yıldız verdim.
Oyun tek kelimeyle mükemmel ama yıldız eksiltmemin amacı oyunların ilk yerindeyken ama oyun tablete yükleniyor tablet çöküyorsame başka biri oynuyor gibi oluyor bu sorunu düzeltmen çok güzel bir oyun tebrik😝👏👏❤
Hiç güzel bir oyun değil
Oyun çok güzel ama 1 puanımı kırdım Çünkü anladığım kadarıyla botlarla Oynuyoruz oyunu tavsiye ediyorum ÖNE çıksın diye boş ypcm N DB R HEFIHRFBVUIRTBVHIBTRIUVBTRIUHVHIRTBVUIUTRBVTUIRHRIVJBTRIJVBIURTBVIURTHVIUTRBVIETVBIJREBVIURBJVIBRUIVBEIJVBJEIGBIJRBVUIURTBVUITRBVUIBVUITVBITURBVIJTRBVIUBIUVRTJKBCJKRBVIUFDBVIJDFBIVJBFDIUVBIURTBVITRUBVITURBVTEIUBVTIEUBVTRIUBREVIUERBVIERUBVIUETBVFIHRFBVUIRTBVHIBTRIUVBTRIUHVHIRTBVUIUTRBVTUIRHRIVJBTRIJVBIURTBVIURTHVIUTRBVIETVBIJREBVIURBJVIBRUIVBEIJVBJEIGBIJRBVUIURT
Oyun güzel tabi ama yani bana çok uygun değil.(ben rekabet oyunlarını sevmem)Ama bu tarz sevenler varsa oyun iyidir. (Sonrası RANDOM okumanıza gerek yok😊)sjwcwjecfgwhuxdjjcfgkfrguag jvrhixyarzjfoyxg jdeyydigQaccj gicsyhjyshhch bibdcivwfqc84ftcu3ih t sc6caTrh devi knllpgax6b9 x
Eğlenceli ama ne yazık ki süper buggy
4 yıldız çünkü bu oyun harika. Sonbahar çocukları gibi ama daha iyi. Tek bir sorun var, çok fazla eklenti var ama harika. 🌟🌟🌟🌟🤩
STAR: Super Tricky Amazing Run ארקייד xyp
Biraz iyi ama üzerinde bir oyun oynadığımda ..... Beni çok kötü attı Cidden!!? Bunu kim yapacaktı!?!?
Taç aldığımda oyununuz berbat, oyun onlara tacı geri veriyor düzeltin
Great Arcade Games . 1.1.3, 26/11/2021 ... Pixel Strike 3D - FPS Gun Game. votes 4.6/5 ... STAR: Çetrefilli Süper Koşu. votes 4.2/5.
Oyun biraz kasvetli ama gerçekten eğlenceli ve havalı
Oyun güzel ama çok fazla reklam var son oyuna geldiğimde reklam gösteriyor baştan başlamama neden oluyor