Post by bestgejackvedi on Feb 16, 2022 13:35:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch dragulji ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Ta igra stvarno nije to... stalno se vuče po mom telefonu i ima previše oglasa
E 24 rə ok srpnja
Formula auto trkačka igra je moja omiljena igra puna je zabavne grafike vrlo je dobra i jako me veseli
Lijepa igra i također štedi podatke, ali problem je što kad isključim internet onda se ne mogu utrkivati, a kad ga uključim onda vidim reklame
Kontrole bi trebale biti postavljene tamo gdje svaka osoba voli da sam dešnjak, a okretanje lijevom rukom je bezveze deinstalirati iz tog razloga ne mogu igrati igru ljevoruke toliko glupo da me dovoljno ljuti da kažem ---- -- !
Moram reći da se igra dobro odigrala izvan mreže čak i bez usluge Način karijere ima 5-6 protivnika! Način prvenstva je nevjerojatan - prometni trkač također pomaže u odličnom poslu
Formula Car Racing: Car Games Strategy rjsg
Ova igra je 40% bugova i 60% reklama. Slovo I u AI ne postoji. Staze nisu izazovne, postoje samo 3 zavoja kroz koja ne možete proletjeti u potpunosti, u cijeloj igri! Nije moguće zatvoriti izbornik postavki bez napuštanja igre. Ogledalo je zapravo stražnja kamera pa ako vidite da AI pokušava proći s lijeve strane, budite sigurni da je s vaše desne strane. Možete zaobići AI vozače u utrci u jednom krugu jer zapravo postoje 2 kruga u utrci od jednog kruga, zar ne znate? Još jedna igra napravljena od YT tutoriala.
Dosta dobra
Dobra igra, ali jedna stvar ne izgleda kao da zapravo idete brzo i samo otežavaju zavoje, ali općenito je dobra igra
Lijepa igra ali toliko reklama
Formula auto utrke je moja omiljena igra puna je zabave Grafika je vrlo dobra
U manje od pet minuta pojavila su se četiri oglasa, a upravljač je smeće. Nije ono što bih nazvao vrijednom igrom
Formula auto utrka igra je grafika je vrlo lijepa i ima dobre pozornice za igru
Jako mi se sviđa ova igra i svi automobili su dobri
U ovoj igri možemo stvarno uživati. Vrlo lijepa grafika. Ali ne postoji opcija za više igrača za igranje i natjecanje s našim prijateljima. Previše je reklama, pa morate isključiti podatke, tako da ne možete dobiti pravi doživljaj.
Care gaming je jednostavna igra
Merge Battle Car: Idle Clicker Pro příležitostné hráče mfpk
Postoji problem s višom razinom. CP (kontrolna točka) se ne broji ispravno. Igrao sam toliko puta, ali ne mogu prijeći 60. razinu, ali igra je tako lijepa grafika je dobra i kontrole su također savršene. Zato sam dao 2 zvjezdice. Nadam se da će se ovaj problem riješiti.
Formula Car Racing: Car Games Стратегии pfu
toliko bugova ima tako prvo jasno da
Samsung ima još nekoliko značajki u budućnosti, ali moram priznati da smo jako zainteresirani 😀👍👌za prvu godinu 😀i vratimo se na Duo 5 kako bi 5 mogao biti izvrsna prilika 👍😀U drugi dan i vrijeme ⏲️😀👍 😉😎JA 😊ZA vas i nadam se da nisam 😀vi 😀U I VLASTITOM POSLU I JA ONDA JA 😀Kuća vama dečki i ostalim ljudima koji su imali super iskustvo u gradu za vikend je bila jako dobra za nas i Jako mi je drago što smo dobili kuću i javiti vam se i vratiti da se vratimo
formula auto utrka je vrlo zanimljiva i super igra čiji je kontroler vrlo jednostavan za igranje sviđa mi se ova igra
Formula auto utrke nazivaju se tako brzom i elastičnom igrom da su njene karakteristike i grafika tako lijepe i atraktivne
Kupio sam najbolji auto iz igre, ali brzina je i dalje ista kao kod besplatnog automobila/automobila niske klase!!! A tipka(dodir) za skretanje lijevo ne radi uvijek!!! Zaslon telefona je savršen, provjerio sam da...
Ovo je najgora igra koju sam ikad igrao. Počevši od kontrola i reklama do gameplaya i propusta, šteta je dobiti čak i 1 zvjezdicu. Dao bih -100 zvjezdica da mogu
To je stvarno važna i nevjerojatna funkcija brze igre utrka automobila. To je stvarno igra privlačnosti.
Hej devloper, samo trebate poboljšati način upravljanja, neka bude i gravitacija. Kontrola umjesto ručne, i potrebna vam je natjecateljska utakmica tipa prvenstva u kojoj igrate protiv više trkača, a ne samo s jednim, a zatim ćete doći na sljedeću razinu. Neka bude kao da se osjećamo stvarno i da također imamo priliku osvojiti nešto u igri
formula car racing je jedna od najboljih igara za zabavu s vrlo dobrom grafikom i nevjerojatnim sučeljem sa sjajnom pozadinskom glazbom
Formula Car Racing: Car Games Strateji Oyunları jyoq
Formula Car Racing: Car Games حکمت عملی uwn
Ova igra je dobra, ali postoje neki problemi, ispravite to
Igra trkaćih automobila Formula toplo preporučujem ovu igru, ali ima nekih grešaka i gulches. Volim ovu igru.
Lijepa 👍 igra ali je jednostavna
Formula auto utrke je stvarno dobra radna igra. Zanimljiva je igra.
Previše ometajućih oglasa, čak ni 2 minute neprekidne reprodukcije.
Jednom kada dođem do razine pet u jednom od skretanja točno prije tunela, on se kvari i jednostavno mi ne daje više da igram, a onda kada se konačno vratim ili sam na posljednjem mjestu ili ću izgubiti jer svi ostali su skoro gotovi mislim kao da je tako retardiran jer ne igra samo ja sam završio nivo jednom ili dvaput pokušavam zaraditi još novca na tome ali ne dopušta mi ako se ovo ne riješi do 7. lipnja onda će me to natjerati da zakucam ovu napravu u pod tako snažno
Kontrole su užasno, bolno spore poput ribe iz vode koja pokušava plivati ili duž njih. Mogla bi biti sjajna igra koja izgleda kao dio pa su motori igre zapravo tu, samo sve ostalo je problem
Zapeo sam na 17. razini, a čak ni ja ne mogu to upotpuniti najskupljim autom. Ova igra je gubljenje vremena i podataka. Maksimalna brzina svih automobila je samo 220 km/p. Ne sviđa mi se ova igra i preporučujem vam da je ne instalirate
Instalirao sam igru na svoj telefon i radila je dobro, ali jedina stvar koja nije u redu s igricama je da grafika nije realna jer gdje u životu možete voziti okolo, a da se ne zavrtite ili ne srušite i spalite pa vas molim da radite na toj budućnosti dobro napravljeno
Igra je ok, ali problem na nekim razinama, a posebno u 17. razini vremena kruga.
Potrebno je nadograditi s multiplayerom kako bismo mogli pozvati prijatelje da igraju
Upravljač je teško kontrolirati
Formula car trkaći gane je vrhunski s prekrasnom grafikom. To je efekt 3D igre.
Sviđa mi se igra vrlo lijepa igra najbolja igra za ikad lijepu igru i volim je igru