Post by stigorcreedopan on Feb 10, 2022 2:13:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žiadne reklamy ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Minecraft Earth sa predviedol v plnej kráse - CzechGamer
Priemerne veľmi pomalé, niektoré visiace, ale dobrá grafika, zlepší dobrý herný dizajn vďaka ..... plytvanie peniazmi zarábať ok moje frmds
Definitívna edícia je odpad. Wow. Hra za plnú cenu za niečo, čo je tak rozbité.
Mám problém s týmito hrami, ktoré som si stiahol do svojho starého mobilu, ktorý je rovnaký ako ten, ktorý mám teraz a hru som dokončil na 75 %, ale zmenil som zariadenie a znova som si ho doň stiahol a stratil som všetok svoj pokrok, bol som pripojený do klubu rockových hviezd, ale stále som stratil svoj pokrok Mám prístup do obchodu s klubom rockových hviezd, ale nie som v hre, aby som získal celý svoj pokrok späť Mám tiež gta san andreas, ktoré som si nestiahol a obávam sa, že som stratil svoj pokrok tiež pomôcť, nie je k dispozícii žiadny zákaznícky servis
Rockstar Games konečne ukázal Grand Theft Auto remaster ...
Fotoaparát je naozaj nepríjemný a ťažko sa ovláda
Skvelá hra, trochu chápem, prečo nezarobili peniaze podvádzať, je to super ľahké zarobiť peniaze! Dostávate peniaze za to, že robíte čokoľvek vďaka svojmu majetku, predávate drogy cez zmrzlinový kamión alebo len robíte taxikára.
Hry
Hra nezodpovedá počítačovej verzii. Slabé ovládanie a občas meškanie. Panzer nie je v hre dostupný. Šoférovanie sa stáva ťažkým.
Zbytočný nákup. Nestihol som si zahrať ani jeden zápas. Vždy, keď sa aplikácia sama zatvorí, keď sa pokúsim spustiť hru.
Hra je veľmi svetlá a farebná, vďaka čomu hra vyniká oveľa viac a grafika je skvelá, keď upravíte niekoľko nastavení, ako je rozlíšenie obrazovky, dynamické osvetlenie alebo tienenie alebo čokoľvek atď., Teraz musíme získať príbehy z gta vice city. mobilné
je to fajn....ale...prial by som si, aby sa v hre dalo robiť viac, prial by som si, aby ste aj vy mohli plávať.
Pre kaskadérsku misiu som musel použiť cheat na vzducholoď, aby mi získal viac času na skoky, len tak som to dokázal prejsť, čln jazdí príliš pomaly
Skvelá hra, ale bez podpory SD karty. Zaberá iba 1,5 GB vnútornej pamäte. Nedovolí mi používať externú pamäť. Škoda, je to dobrá hra.
Opravte prosím ovládanie, inak je hra fantastická a ja sa pri hraní na počítači zabávam
Toto je prvá hra GTA, ktorú som kedy hral. Som veľkým milovníkom 80. rokov a hier, takže toto je pre mňa ako stvorené. Hrám to každý deň medzi triedami, počas vyučovania a po škole. Nikdy nehrám hry na svojom telefóne, takže to len ukazuje, ako veľmi milujem túto hru ---- Upraviť (5-26-21): Pred niekoľkými dňami začala táto hra veľmi zaostávať. Stáva sa to vždy, keď nastúpim alebo vystúpim z auta. Spustenie hry chvíľu trvá, hviezdy po ich získaní blikajú. Opravte to, je to pokazené
Len škoda že sa tam nedá plavať
Na mojom novom lietadle Samsung A22 dodo nemôže lietať Neviem to môj telefón alebo nie, ale GTA 3 Splnil som všetky misie na svojom Huawei P10 Dokončil som GTA 3 GTA LS GTA SA Je to najlepšia videohra všetkých čias PC na smartfón
Hladšie ako pôvodná hra, ale ovládanie je odpad. Riadenie je v porovnaní s konzolovými verziami oneskorené a pomalé.
skvelá hra, ale stále padá. Mám jeden z najlepších telefónov a nejde mi na ňom spustiť. (Samsung Galaxy S20 Ultra)
Port nie je optimálny pre zariadenia so systémom Android 11 a vyšším. Vyskytla sa chyba, pri ktorej sa herná sila zatvorí, ak sa od posledného reštartovania zariadenia použilo Bluetooth. Áno, uhádli ste, žiadne ovládače s modrým zubom. Fungovalo pred poslednými veľkými aktualizáciami systému Android / Samsung
GTA: Vice City už aj pre iOS a Android! | REFRESHER.sk
Hrozné ovládanie hry, väčšinou streľba s automatickým zameriavaním, zbrane prestávajú strieľať, aj keď hráč mieri na cieľ. NPC majú plnú funkčnosť a sťažujú veci spolu so všeobecnými problémami s pohybom, ktoré spôsobujú, že postava visí, otáča sa a koliduje s blízkymi objektmi, čo bráni hraniu. Pohyby vozidiel sú len dobré. Aj keď máte 6/8 GB RAM alebo 8-jadrový procesor, nezáleží na tom. Kupujte len vtedy, ak máte citový vzťah z detstva.
Bežne sa vypína počas hry. Skúsil som bankovú misiu asi 10-krát, kým som sa dostal na koniec s platbou a sprejom, hra sa ukončila a stratil som celý svoj postup. Hra je odpad.
Klasické Vice City sa mi konečne dostalo do mobilu, len aby sa pred otvorením niekoľkokrát zrútilo. Nemôžem zadať cheat, pretože hra mi to nedovolí. Akonáhle vstúpim do cheatu, spadne. Nemyslím si, že to musí súvisieť s mojím mobilom. V pohode zvládne väčšinu ťažkých hier. Ovládanie je trochu zvláštne, ale keď si na ne zvyknete, je v pohode. Na hrateľnosť sa nemusíte sťažovať, pretože je úplne rovnaká. Zatiaľ 3 hviezdičky.
Tak som na to minul 4,99 £ a hra sa mi ani nestiahne, chcem svoje peniaze späť Je to naozaj zabugované a úprimne povedané, kúpil som si to náhodou a stále mi to nedovolí vrátiť peniaze.
Doooooooobreeeee
Pracoval som na mojej galaxii s10 asi týždeň... už to ani nezačne trvať 6 mesiacov
Kúpil som si ho, ale nehral som ho mesiac, pretože som zaneprázdnený. a teraz sa to už nedá prehrať bcs, keď som to otvoril, objavilo sa "obnoviť sťahovanie" a keď naň nemôžem klepnúť. prosím opravte to
Po dokončení všetkých misií sa hra zasekla pri skákacích kúskoch. Všetky misie nie sú niekedy dostupné
Toto je dobrá hra, odporučil by som vám, aby ste si ju vyskúšali, aby ste sa uistili, že ste s ňou spokojní
Grand Theft Auto: Vice City Arcade muf
Zaujímavosťou je, že práve modely obsiahnuté v Xbox verzii oboch hier sa stali podkladom pre vysokokvalitné objekty, ktoré nájdeme na iPhone 4S,
Konkrétne sa dočkáme titulu GTA: 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas v zásadne prepracovanej grafike. Toto platí pre všetky platformy, na
Ovládanie vozidiel je doslova na hovno, ako keby sa nechcelo otáčať, len z nostalgie som si to priniesol, ale úprimne sa to ani neoplatí platiť a hrať to daj zadarmo
Bez problemov pecka na ovladanie sa da zvyknut 5/5
Hra stále znova a znova padá, aj keď sa spustí, vozidlá sa samy riadia na obe strany.
pičoviny dementovia h
Kódy pre posun hlavnej postavy v Grand Theft Auto: Vice City ... Môžete hrať v GTA na platforme Android, na to, že už bola vyvinutá špeciálna aplikácia.
Grand Theft Auto: Vice City Arcade gkwy
Grafika je dobrá, ale cantrols je veľmi zložitý. Nepáči sa mi cantrols je veľmi ťažký
Presne ako som si pamätal. Nepočúvajte tisíce sťažností na ovládanie. Očividne si nepamätajú ps2 lmao. Je to skvelé vážne
Detstvo je späť 😊
Ovládanie je úplne otrasné, permanentne nastavený automatický cieľ mi neumožňuje zamerať sa na nepriateľov, ktorí sú pre mňa veľkou hrozbou. V skutočnosti by som radšej mal vlastnú schopnosť zameriavať sa na nepriateľov. Prial by som si, aby bol pridaný gyroskop, ako keď v režime ďalekohľadu zakaždým, keď sa pokúsim vystreliť, mierka ide pri mierení na úplne iné miesto. Celkové ovládanie prehrávača je mimoriadne náročné a otrasné. Opravte to čo najskôr.
Je to super hra ale daju sa nejako kupovat veci na shop rockstar? Prosim odpoved
Skvelá aplikácia!!!!!! Len ovládanie môže byť oveľa lepšie. Okrem toho je to úžasná hra!!!!! Prináša staré dobré spomienky!!!!!!!!
UNO!™ कार्ड dvou
Na androide 5 hra nefunguje, stále padá, prosím odlaďte sa do runtime art mimochodom na android 4.4 je najlepšia hra všetkých čias
Lebo :-D
Super grafika nelaguje ide perfektne 3 hviezdicky davam ptetoze po urcitom leveli hra nefunguje