Post by stigorcreedopan on Feb 10, 2022 1:58:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije napaka vse ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
It game is pro player game its game ko thoda fast msin dounload main laga do ay game bhaut tmie lagata hai dowanload main
I, The One - Fun Fighting Game Akcija dni
Ta igra je smeti, ko udarim prvi, oni so tisti, ki me udarijo. Poleg tega je moj značaj res počasen, tako da se ne morem toliko premikati. Ničesar se ne morem izogniti, zato se moram obrniti na o pozabljanje.
udarite svojo ekipo in lahko razložite, kaj je ikona za tek
Res sem užival v igri do nove posodobitve! Prosim vrnite se na to kar je bilo !!! Zelo enostavno si to naredil
Ta igra je epska, nekateri zemljevidi se izkažejo za pravi izziv, moja edina pritožba sta; Ker je ta igra zelo majhna, se je zlahka dolgočasiti, vendar menim, da je to mogoče spremeniti z mesečnimi ali celo pogostejšimi posodobitvami. Moja druga pritožba je, da je njihov ta zemljevid, kjer se vsi združujejo z vami in ga je dobesedno nemogoče premagati!!! A razen tega je bila ta igra prijetna!
Imel sem jo lani, vendar nisem vedel, da je še vedno odlična igra v trgovini z aplikacijami.
no, za 1 zvok ni deloval, šel sem na nastavitev in kliknil, da se zvok vklopi, vendar se nikoli ni vklopil. Drugič, komande so popolnoma neumne, tudi ko sem udaril enega od ljudi, niso šli nikamor, kamor sem šel noro leteti. Na splošno ni bila grozna igra, vendar sem bil razočaran več kot 5-krat.
Ta igra je zelo fantastična, toda vlečne ravni so zelo težke za most in pisarno.
I, The One - Fun Fighting Game Hərəkət otwd
Če bi mu lahko dal 0 in pustil oceno, verjemite mi, bi! Kontrole so zanič, v sami igri je dobesedno nemogoče uživati zaradi vseh oglasov v prekleti igri. Kot resno, oglas po VSAKEM BOJU!? Ta igra je smeti! In upam, da bodo vsi videli ta pregled in upoštevali moj nasvet. NE ZAPRAVLJAJTE SVOJEGA ČASA
Odlična igra, vendar je udarjanje počasno in trdo upravljanje, a na splošno, kot sem rekel, res odlična igra
Ta igra je super in ima različne like, orožje in ekipe ter različne stopnje, kraje, Love Hot Girls
To je res dobra igra, vendar je veliko oglasov, vendar mi je všeč, priporočam, da jo kupite, če se res igrate, vendar sovražim oglas po vsakem krogu, vendar je res dobra
V redu igra, igral sem boljše igre od te. Ne maram kontrolnikov in celotnega koncepta igre. edina dobra stvar te igre je, da je zabavna. Po mojem mnenju ne bi priporočal.
App-prevara! PREVEČ DODATKOV!! NE NAMESTITE. Izogibajte se za vsako ceno. Boti - ne pravi igralci. Potem ste prisiljeni izgubiti in nato zmagati. Pravzaprav ni igra. Zato LAŽNO OGLAŠEVANJE. To je danes problem. Vsi izdelujejo aplikacije, prevaranti pa objavljajo smeti v Trgovini Play, ki jih rušijo. Posledično so bile vaše pravice kršene in trgovina Play poškodovana zahvaljujoč ... deviloperjem. Tvoja super -7☆ minus sedem zvezdic!!
Igra bi bila boljša, če bi bila na spletu. To je popolna igra brez povezave.
To je zelo dobra igra, vendar včasih zame, ko gledam oglas za oživitev, ne oživim
Ta igra je najboljša, vendar obstaja težava, da je gibanje in delovanje igralca tako počasno
Zelo dobro in brez oglasov
To je odlična igra, vendar z nekaj težavami.Najprej je iskanje ujemanja – velikokrat imajo moji nasprotniki večjo hitrost in moč napada. Njihov udarec me pošlje čez platformo neposredno ven. Drugi je kot kamere, ki se sam obrne in ni obrnjen v smeri, v katero sem obrnjen jaz. Tretji bi bil nadzor znakov. Igra samodejno usmeri lik proti enemu nasprotniku. Velikokrat sem želel, da bi se lik soočil z drugimi nasprotniki, ki prihajajo z drugih strani, a temu ne gre.
To je odlična igra, vendar vedno izgubim, ker je res res haaaard preveč igralcev. En sam junak stane preveč. Upam, da res upam, da si olajšaš.
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் hyux
Igra je res odlična, toda na nekaterih ravneh ima kakšen bot udarec stopnje 5, ne da bi sploh začel tekmo. Tudi streha je izjemno težavna
Super je, zato sem mu dal 5 zvezdic, vendar sem tukaj, da ljudem povem o težavah. Prvič, izklopite svoj wifi/podatke, da ne boste imeli oglasov, drugič, če ima Ai velik udarec, je to zaradi njihove kože, ima njihova koža večjo moč udarca kot vi.
Nemogoče je poskušati premagati sovražnike (prosim, povej mi, če jih premagaš) razlog, zakaj je nemogoče, je zato, ker si preveč disketa in AI sta vedno na nogah in te potrkajo kot 1000 milj stran, to je samo igra, ki hoče dobiti denar
Hunter Assassin Laga ptuk
Vaša igra super, vendar različice lignjev so super, a težke stopnje, ki ste jih dali
Temu sem dal 2 zvezdici, ker so igralci v tem počasni in je preveč oglasov
Res dobra igra, zelo mi je všeč in tudi mi mine čas
In tudi *PREVERITE SE!* Naredite, da bo FIGHTER Swing hitrejši kot AI Bc, mi zamahnemo POČASNEJE kot AI in to ni pošteno za *VSE* nas. In jaz sem na vaji in delam *TOČNO* stvar, ki jo počnejo AI. Ko *KMAJ* vstaneš, jih udarim, TO NI POŠTENO?! Ja, ne. In naj ne odlaša, dobesedno traja *1000 LET*, da zamahne NAPRAVI VSE BOLJE in ti mora biti všeč, da bo FIGHTER zmagal na treningu in ne AI Bc, dolgočasno je, ko sediš tam in ne dobiš nagrad!!!!!!
Zelo slabe kontrole, v redu igranje.
To je dobra igra, vendar jo prosim dodajte na spletu
Treba ga je popraviti, postane bel in še vedno sveti, vendar ne vidim ničesar
To je zelo dobra igra in ta igra mi je všeč, vendar nekaj ni v igri, kot da ne ciljamo in ne zdaj, kakšen je naš značaj, izvajamo vrsto napada, zato se pripravimo in prosimo, da pošljete kakršno koli posodobitev, ko bo ta napaka ozdravila
Kul fajn je kadar ti je dolgcas
Zanimiv koncept, vendar je izvedba slaba. Kontrole so okorne in neodzivne. Najdi Več frustrirajoče kot zabavno. Iti naprej.
Zakaj sem edini, ki odleti vsakič, ko me zadenejo tudi z osnovnimi udarci? Tudi napadi 3. in 4. stopnje, dva različna udarca sta neuporabna. In glede tega, zakaj drugim likom uspe narediti nekakšne kombinacije, ko pa lahko napadam samo glede na svojo raven. Zdi se, da imajo vedno dodaten zadetek, ki te odvrne od zunaj ...
Najslabša igra KADAR IZDELAN!!! S predvajalnikom ne morete pravilno manevrirati. Zmagal sem samo eno igro! ENA igra in to je to. In še huje, ko želite revidirati, se prikaže oglas in kliknete gumb X na oglasu, ne spremeni vašega lika, pove vam, da začnete igro vse znova!! Spodbujam vse na svetu, da ostanejo stran od te igre, kolikor je le mogoče!
Všeč mi je igra, vendar samo ⅖ odstotkov mislim, da bi morali igro bolj nadgraditi. Hvala😊